Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: دست دولت را در بودجه باز گذاشتیم که از تهاتری که در بانک ها به وجود می آید هراندازه که می تواند به مدرسه ها کمک کند اما متاسفانه بعد از گذشت 7 ماه کمک قابل توجهی به آموزش و پرورش نشده است.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دو شیفته شدن مدارس شهرستان‌ های استان تهران به دلیل افزایش جمعیت دانش‌آموز و کمبود کادر آموزشی، اظهار داشت: متاسفانه تمام زحمات و تلاش ما برای اینکه مدارس یک نوبته شوند و تعداد دانش آموزان در کلاس‌ ها کاهش یابد و کیفیت آموزشی تقویت شود با دو نوبته شدن مدارس در حال بازگشت به حالت قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نوبت بعداظهر مدارس بویژه برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی را با اُفت تحصیلی صد در صدی برای آنها برشمرد و افزود: متاسفانه گزارشات از سراسر کشور نیز بیانگر این شرایط است و وضعیت دو شیفته شدن مدارس تنها به مدارس استان تهران محدود نمی شود بلکه در استان‌های مختلف کشور کمبود معلم کاملا احساس می‌شود.

 

نماینده مردم همدان و فامنین با تاکید براینکه متاسفانه در کنار این موضوع یک شبکه غیرقابل قبول خدمات آموزشی در حال شکل‌گیری است، تصریح کرد: آموزش و پرورش به استفاده از نیروهای شرکت خدماتی روی آورده‌ است که در حال حاضر تعداد این نیروها از 28 هزار عدد فراتر رفته است که افراد به زودی با تجمع در مقابل مجلس درخواست استخدام خواهند داشت.

حاجی بابایی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید برانیکه عسگری ‌آزاد معاون سازمان مدیریت برنامه‌ریزی و فانی وزیر وقت آموزش و پرورش طی گزارش اشتباهی به دولت و مجلس اعلام کردند که ما 150 هزار نیروی مازاد معلم داریم، یادآور شد: همچنین فانی در جای دیگری این میزان نیروی مازاد را 300 هزار نفر معرفی کرد که وی به دنبال برگزاری جلسه با دیگر وزرا بود تا معلمان اضافی را به دیگر وزارتخانه‌ها منتقل کند.

وزیر اسبق آموزش و پرورش اعلام این آمار نادرست و غیرواقعی از سوی این افراد را یک اشتباه استراتژیک و کینه‌توزانه برشمرد و گفت: اکنون با کمبود 194 هزار نیروی معلم روبرو هستیم و دولت این موضوع را از طریق دو نوبته کردن مدارس و افزایش تعداد دانش‌اموزان در کلاس‌ها جبران می‌کند.

وی تاکید کرد: متاسفانه در بسیاری از روستاها مدارس تعطیل و در مدارس روستاهای دیگر ادغام شده‌ است که این موضوع باعث ترک تحصیل برخی از دانش‌آموزان شده است.

حاجی بابایی در پایان با اشاره به روند تعطیلی دانشگاه فرهنگیان به دلیل کار کارشناسی غلط مسئولان مربوطه، خاطرنشان کرد: این دانشگاه تا 3-4 سال دانشجو نگرفت و امروز که باید دانشگاه فرهنگیان به آموزش و پرورش نیرو تزریق کند متاسفانه دستش خالی است.

نماینده مردم همدان و فامنین با وجود مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش حمایت از این وزراتخانه را یک ضرورت تلقی کرد که بتواند این حوزه را از مشکلات بیشتر مصون داشته و توانایی این وزارتخانه را افزایش دهد.

وزیر اسبق آموزش و پرورش در پایان در خصوص بودجه های تخصیص یافته برای بازسازی و نوسازی مدارس فرسود خاطرنشان کرد: ما در برنامه ششم مصوب کردیم که دولت 3 میلیارد دلار از حساب ذخیره ارزی را برای مدرسه سازی تخصیص دهد همچنین دست دولت را در بودجه باز گذاشتیم که از تهاتری که در بانک ها به وجود می آید هراندازه که می تواند به مدرسه ها کمک کند اما متاسفانه بعد از گذشت 7 ماه کمک قابل توجهی به آموزش و پرورش نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت بودجه افت تحصیلی مدارس مدارس فرسوده کمبود معلم دانش آموز نوبت عصر مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری از اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان خبر داد و گفت: تراکم حضور این دانش آموزان در شهرستان‌های کرمان، رفسنجان، بردسیر و سیرجان بیشتر است.

وی افزود: تبعه‌ای که کد یکتا دارد و بطور قانونی زندگی می‌کند؛ آموزش و پرورش ملزم به ثبت نام در مدارس است.

او تعداد فرهنگیان استان را ٤٣ هزار نفر اعلام کرد که در ٦ هزار و ٢٠ مدرسه مشغول به تدریس هستند و تعداد کلاس مدارس استان را ٢٩ هزار و ٢٧٤ مورد ذکر کرد.

وی با بیان اینکه مخالف تعطیلی مدارس به هر علت هستم گفت: در دو سال اخیر هیچ مدرسه‌ای تعطیلی نشده است؛ در تلاش برای بهبود خوابگاه‌های مدارس عشایری و روستایی هستیم.

رضایی افزود: در دو سال اخیر عملیات ساخت بیش از ٥٠٠ مدرسه را تمام کردیم؛ در استان کرمان ٢٥٠ مدرسه با وجود یک تا ٥ دانش آموز در راستای تحقق عدالت آموزشی مشغول فعالیت هستند.

او شعار هفته معلم امسال را "همه ما مدیون توایم معلم " اعلام گفت: عطا احمدی یک معلم بازنشسته است که ٢٦٠ مدرسه را در کرمان ساخته است.

وی خبر داد: ١٢ معلم نمونه در استان کرمان انتخاب شده اند و فروغ نادری به عنوان معلم نمونه کشوری انتخاب شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پاسخ به سوالی گفت: تدریس معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه نوبت دوم ممنوع است و با متخلفین برخورد می‌شود.

او افزود: دانشگاه فرهنگیان نقطه ثقل آموزش و پرورش است.

وی خبر بازسازی اردوماه‌های جوادیه و باهنر با بیش از ٦٠ میلیارد تومان با همکاری شرکت‌های مس و گل گهر را نیز اعلام کرد و گفت:خوابگاه ٤٠٠ نفره در اردوگاه باهنر ساخته خواهد شد.

رضایی کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و رتبه دوم در کل شاخص‌ها، انتخاب به عنوان موفق‌ترین مدیر کل، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور سال قبل، کسب رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی در کنکور، کسب ١٣ مدال در جشنواره خوارزمی، رتبه اول اعزام راهیان نور، رتبه اول سلامت، افتخار آفرینی در کسب رتبه مسابقات ورزشی، فرهنگی و هنری، راه اندازی ٩٠ پایگاه مطالعاتی، جذب ١٥٠٠ دانش آموز بازمانده از تحصیل، تطبیق مدارک ٢٥٠٠ مهدکودک در استان، راه اندازی ٣٥ مرکز سنجش دانش آموزان پایه اول، تجهیز مدارس استان به سیستم پایش تصویری با ٧ میلیارد تومان را از جمله افتخارات و اقدامت آموزش و پرورش برشمرد.

وی اظهار داشت: ٢٥٤ حوزه امتحان نهایی در استان به منظور برگزاری امتحانات نهایی انتخاب شده اند که به راکت الکترونیک و دوربین مجهز شده اند.

او همچنین از تداوم طرح تجاری سازی مدارس استان خبر داد.

وی گفت: مرکز آمار ایران تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در استان را ٧ هزار و ٥٠٠ نفر اعلام کرده که ما این عدد را به این صورت قبول نداریم.

رضایی در پایان اظهار داشت: ساخت اردوگاه شهید سلیمانی از محل اعتبارات وزارت نفت در شهر کرمان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند